Bands...
Entertainment ...
Muziek - Theater - Media producties...
Stockholm Tivoli (partyband)...
Muziek op maat...

Lockdown verlengd - lessen digitaal!

03 februari 2021

Beste leerlingen, ouder en verzorger(s), Gisteravond heeft de overheid tijdens de persconferentie de al geldende maatregelen verlengd tot 2 maart i.v.m. het terugdringen van het aantal coronabesmettingen. Ten gevolge van deze lockdown ben ik genoodzaakt de zangpraktijk van Vocal Music blijvend gesloten te houden voor fysieke lessen tot en met de al eerder genoemde datum. Dat was even een tegenvaller, omdat ikzelf had gehoopt op een versoepeling voor individueel cultuuronderwijs.


Met een aantal leerlingen heb ik in de afgelopen periode (meermaals) contact gehad. Zij gaven aan het zingen enorm te missen, hulp nodig te hebben bij voorbereidingen van audities of toelatingen voor vervolgopleidingen.

Waar het kon heb ik hen naar de beschikbare mogelijkheden zo goed mogelijk ondersteund en geholpen.

Na de geluiden en vragen van de verschillende leerlingen heb ik besloten met ingang van donderdag 11 februari 2021 voorlopig de lessen online te hervatten. De lessen zullen digitaal gegeven worden totdat het weer mogelijk is om fysiek les te geven. Het digitaal lesgeven brengt uitdagingen met zich mee op technisch gebied (netwerkverbinding, vertraging, e.d.) en is daardoor automatisch uitdagend op muzikaal gebied.

Hoe het allemaal in z’n werk zal gaan met de digitale lessen vinden jullie in de mail die jullie hebben gekregen.
Lees dat goed door!

De gemiste lessen t/m 9 februari gaan niet verloren, maar worden naar een later tijdstip verplaatst en ingehaald.
Jullie ontvangen een herzien lesdatumoverzicht op een zo kort mogelijke termijn.
Omdat de voorjaarsvakantie vrij snel volgt op de ‘heropening’, heb ik besloten de voorjaarsvakantie te laten vervallen. In die betreffende week (22 februari t/m 26 februari 2021) zal er dus wel lesgegeven worden, mits je in die week al andere afspraken hebt gepland. Geef dat dan z.s.m. aan mij door!

Ik hoop dat het jullie goed gaat en dat iedereen nog gezond is!

We zien elkaar binnenkort online!

Bert Kamping - ZOOM
 

< Terug
Meer weten? Neem contact met ons op
+31(0)591 674148