Muziek - Theater - Media producties...
Bands...
Muziek op maat...
Stockholm Tivoli (partyband)...
Evenementen ...

Media producties

U wilt graag adverteren op radio of televisie?
Vocal Music ontwerpt in samenwerking met u en uw bedrijf een commercial die precies zegt wat u wilt vertellen. In overleg wordt gezorgd voor een pakkende tekst of een slogan begeleid met de juiste muziek en beelden. Ook verzorgen wij de oplevering aan de diverse media en omroepen naar uw keuze.

Voor informatie en vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij lichten de diverse mogelijkheden graag toe in een persoonlijk gesprek.

 

Op Streek

Van 2011 tot medio 2016 verzorgde Vocal Music de muzieksamenstelling, presentatie, (eind)redactie en productie van het streektaalmuziekprogramma Op Streek op Radio Drenthe. Op Streek werd wekelijks uitgezonden op zondagmiddag tussen 15.00-17.00 uur.
 

bert rtv drenthe op streek

1353161269_logo_rtv_drenthe.jpg

 

Het Leukste Dorp van Drenthe

Vocal Music werkt mee aan het nieuwe TV-programma van RTV Drenthe: Het Leukste Dorp Van Drenthe. Nadat de finalisten gekozen zijn, zullen zij een lied maken ter promotie van hun dorp. Daarbij begeleidt Vocal Music hen door middel van workshops en de nodige tips en trucs op gebied van het schrijven van liedteksten en compositie.

1362584303_het_leukste_dorp_van_drenthe_small.jpg
 


Vocal Music werkt(e) reeds samen met diverse omroepen als RTV Drenthe, NCRV, RTV Oost, RTV Emmen en anderen.

Meer weten? Neem contact met ons op
+31(0)591 674148