Entertainment ...
Muziek op maat...
Bands...
Stockholm Tivoli (partyband)...
Evenementen ...

Zangpraktijk

Vocal Music verzorgt ook zanglessen. De zanglessen vinden in een ontspannen sfeer plaats. Met de leerlingen wordt één-op-één gewerkt. De zanglessen worden gegeven door Bert Kamping, een gediplomeerd docent; afgestudeerd Docerend- en Uitvoerend Musicus Lichte Muziek Zang aan het Conservatorium Groningen.
Bert Kamping beschikt over een jarenlange ervaring als docent en vocalcoach. Diverse oud-leerlingen, die de ambitie hadden 'het vak' in te willen, hebben inmiddels hun weg gevonden naar de podia, conservatoria en musical-opleidingen. Ook werkt(e) Bert met diverse professionele zangers(essen) om hun zangprestatie te verbeteren. 
De ambitie om professionele zanger of zangeres te worden is echter geen voorwaarde om jezelf aan te melden voor zangles; ook de pure liefhebber(ster) van muziek en zingen is van harte welkom!
 

Zangles

De zanglessen bestaan uit een stemtechnisch deel en een repertoire-deel. Bij het stemtechnische deel wordt gewerkt aan gezond stemgebruik en wordt de leerling geleerd om te gaan met diverse technieken om zijn of haar stem beter te leren beheersen en gebruiken. Zo worden stemblessures en overbelasting van de stem(-banden) voorkomen. Aandacht wordt besteed aan o.a:

-lichaamshouding (spanning-ontspanning)
-ademhalingstechniek(en)
-resonantie
-intonatie
-timing
-frasering
-etc...  

-eventuele auditietraining

Hiervoor worden diverse zangmethodes aangewend.
Omdat geen persoon gelijk is aan een ander en elke stem verschilt, volgt elke leerling een individueel leertraject, toegespitst op de persoonlijke behoeftes. 

Het repertoire-deel wordt ook individueel aangepast aan de leerling.
Er wordt zoveel mogelijk ingespeeld op de persoonlijke muzieksmaak van de leerling.
Daarbij wordt wel rekening gehouden met het niveau van de leerling en de moeilijkheidsgraad van het repertoire.
 

Downloads
 

Klik op een onderstaande button voor meer informatie:

INSCHRIJFFORMULIER ZANGLES - BUTTON.pngBUTTON tarieven zangles.png
button huisregels.pngBUTTON - 2024 lesvormen en tarieven

  

 

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Vocal Music vindt dat sport en cultuur een positieve bijdrage levert aan elk kind, daarom zijn wij aangesloten bij Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor voetbal, muziekles, dans, judo, theater, zwemmen of een andere sportieve of creatieve les.

Meer informatie over Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe lees je hier.

Jeugdfonds Sport & Cultuur - LOGO

 

 
Als u nog vragen heeft of een vrijblijvende proefles wilt afspreken kunt u dat doen via het onderstaande contactformulier of even bellen.

Meer weten? Neem contact met ons op
+31(0)591 674148