Stockholm Tivoli (partyband)...
Muziek - Theater - Media producties...
Evenementen ...
Entertainment ...
Bands...

ATTENTIE ZANGLEERLINGEN -UPDATE 3

01 april 2020

Beste zangleerlingen,

Inmiddels leven we al enige tijd in een surrealistische en vreemde situatie waarbij er alles aan gedaan wordt om de negatieve gevolgen van de corona-crisis maximaal te beperken.
Het lijkt er op dat de genomen maatregelen ook het gewenste effect hebben en dat beetje bij beetje de algehele situatie verbetert.

Deze week werd aangekondigd dat er enkele versoepelingen ingaan v.w.b. de beperkende maatregelen. Dat veroorzaakte wat onduidelijkheid over wat wel en wat nog niet is toegestaan, maar gisteren publiceerde het RIVM een officieel bericht dat het cultuuronderwijs voorlopig gesloten dient te blijven (net als de meeste contactberoepen).

In het verlengde van dit berichten de al geldende maatregelen blijft de zanglespraktijk van Vocal Music dus ook na 28 april 2020 nog gesloten.

De verlenging van de sluiting is conform de adviezen vanuit de overheid: tot 20 mei 2020.

Mocht het zo zijn dat het na 20 mei 2020 nog niet geoorloofd en/of verantwoord is om weer open te gaan in verband met de dan geldende corona-protocollen, worden jullie daarover bericht via mail.

Zoals al eerder aangegeven: de gemiste lessen gaan niet verloren, maar zullen naar een later tijdstip worden verplaatst en ingehaald. Zelf thuis blijven zingen is natuurlijk altijd aan te bevelen!
Ik hoop dat het jullie allemaal goed gaat en dat iedereen nog gezond is!

Bedankt voor jullie begrip en medewerking.
Blijf gezond!

Groeten, Bert


Attentie!!

< Terug
Meer weten? Neem contact met ons op
+31(0)591 674148