Entertainment ...
Muziek op maat...
Bands...
Evenementen ...
Stockholm Tivoli (partyband)...

Persvoorstelling 'Mozart' met Lillian en Annemarijn Maandag

17 november 2017

Gisteren was de persvoorstelling van 'Mozart' in de Spiegelzaal van het 'Paleis op de Meir' in Antwerpen. De oud-leerlingen en zussen Annemarijn Maandag en Lillian Maandag spelen in deze voorstelling die vanaf 10 december 2017 te zien zal zijn in Antwerpen!

Gisteren was de persvoorstelling van 'Mozart' in de Spiegelzaal van het 'Paleis op de Meir' in Antwerpen.
De oud-leerlingen en zussen Annemarijn en Lillian Maandag spelen in de musical 'Mozart' die vanaf 10 december 2017 te zien zal zijn in Antwerpen!
Behalve dat wij enorm trots zijn op Annemarijn en Lillian wensen wij ze enorm veel plezier met de voorbereidingen en voorstellingen!


v.l.n.r: Lillian en Annemarijn Maandag

Een recensie van de persvoorstelling door musicalsites.nl kunt u HIER lezen

'...indrukwekkende preview van Mozart...'


Meer info en het bestellen van kaarten kan HIER


Over de musical:

‘Mozart! – de Musical’ vertelt het levensverhaal van de wereldbekende Oostenrijkse componist Wolfgang Amadeus Mozart (1756 – 1791). W. A. Mozart wordt vaak omschreven als een rock star avant la lettre. Hij leefde intens, kort, was eigenzinnig, anti-establishment en genoot volop van de geneugten des levens. Dit ging lijnrecht in tegen de destijds heersende normen en waarden van de elitaire kringen, waarin hij door zijn uitzonderlijke capaciteiten beland was. Mozart voelde zich als artiest niet meer dan een lakei die ten dienste van de adel stond, gevangen in een keurslijf van verwachtingen. Maar in hem brandde het verlangen naar artistieke en persoonlijke vrijheid, om zijn eigen leven te leiden, te dromen, drinken, kaart te spelen en de liefde te ontdekken.

 


 

< Terug
Meer weten? Neem contact met ons op
+31(0)591 674148