Muziek op maat...
Entertainment ...
Muziek - Theater - Media producties...
Stockholm Tivoli (partyband)...
Bands...

Annemarijn en Lillian in 'Mozart'

16 oktober 2017

Oud-leerlingen en zusjes Annemarijn Maandag en Lillian Maandag zullen allebei gaan spelen in de musical 'Mozart' die vanaf 10 december 2017 te zien zal zijn ...in Antwerpen!

Fantastisch nieuws aan het begin van deze week!!! De oud-leerlingen en zusjes Annemarijn en Lillian Maandag zullen allebei gaan spelen in de musical 'Mozart' die vanaf 10 december 2017 te zien zal zijn ...in Antwerpen!
Behalve dat wij enorm trots zijn op Annemarijn en Lillian wensen wij hen enorm veel plezier met de voorbereidingen en voorstellingen!


Annemarijn Maandag (foto: Karen Scheffers)

Lillian Maandag


Over de musical:

‘Mozart! – de Musical’ vertelt het levensverhaal van de wereldbekende Oostenrijkse componist Wolfgang Amadeus Mozart (1756 – 1791). W. A. Mozart wordt vaak omschreven als een rock star avant la lettre. Hij leefde intens, kort, was eigenzinnig, anti-establishment en genoot volop van de geneugten des levens. Dit ging lijnrecht in tegen de destijds heersende normen en waarden van de elitaire kringen, waarin hij door zijn uitzonderlijke capaciteiten beland was. Mozart voelde zich als artiest niet meer dan een lakei die ten dienste van de adel stond, gevangen in een keurslijf van verwachtingen. Maar in hem brandde het verlangen naar artistieke en persoonlijke vrijheid, om zijn eigen leven te leiden, te dromen, drinken, kaart te spelen en de liefde te ontdekken.

Meer info en het bestellen van kaarten kan HIER


 

< Terug
Meer weten? Neem contact met ons op
+31(0)591 674148