Vocal music

Once upon a musical

De musical-thema-act 'Once upon a musical' bestaat uit het vocale duo Joke de Kruijf en Bert Kamping. Deze musical-act komt voort uit een jarenlange samenwerking van de twee.
Joke de Kruijf is één van de grootste musicalsterren binnen Nederland en daarbuiten.
Bert zingt al jaren in verschillende producties en is actief met zijn eigen Drentstalige repertoire.

Met Once upon a musical haalt u een fantastische act binnen voor uw (bedrijfs-)feest!
Joke en Bert brengen samen duetten uit bekende musicals zoals bijvoorbeeld: Miss.Saigon, Phantom of the Opera, West Side Story en Grease.

Joke speelde in zowel binnen- als buitenland in diverse grote musicals, waaronder Cats en Les Misérables. De rol van Christine in The Phantom of the Opera vertolkte zij in Scheveningen, Hamburg en Wenen. In Nederland speelde zij de titelrollen in Willeke de Musical en Carlie in de gelijknamige musicals, de rol van Michaela in Carmen. Daarnaast was Joke te zien in Larry, this Funny World, Tango de Valentino, Little Shop of of Horror, Grace the musical, Rocky over the rainbow, 't Schaep met de vijf pooten, Telkens weer het dorp, Crazy for you en CHESS.

 

Voor informatie over de beschikbaarheid en het boeken van Once upon a musical kunt u contact met ons opnemen.
 

Meer weten? Neem contact met ons op
Vocal music

+31(0)591 674148

Vocal Music nieuws

Jorieke Buirs aangenomen in Enschede!

Fantastisch nieuws voor Jorieke! Ze is aangenomen op de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Enschede. Jorieke begint daar na de zomer aan haar studie Muziektherapie aan het conservatorium.
02 juli 2019

Isa Zwart aangenomen op ArtEZ!

Mooi nieuws voor Isa! Ze is toegelaten toegelaten op het ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Isa zal daar de opleiding Muziektheater gaan volgen. Geweldig dat Isa deze volgende stap gaat zetten in haar -toch al succesvolle- muziekcarrière!
29 juni 2019

Anna Westerling toegelaten op Landstede!

Na een spannende auditie en wachten op de uitslag is het hoge woord er uit: Anna Westerling is toegelaten op Landstede in Zwolle. Anna zal daar de opleiding Musicalperformer gaan volgen.
03 juni 2019

Vocal Music op Twitter

Volg ons op:
facebooktwitter