Vocal music

Media producties

U wilt graag adverteren op radio of televisie?
Vocal Music ontwerpt in samenwerking met u en uw bedrijf een commercial die precies zegt wat u wilt vertellen. In overleg wordt gezorgd voor een pakkende tekst of een slogan begeleid met de juiste muziek en beelden. Ook verzorgen wij de oplevering aan de diverse media en omroepen naar uw keuze.

Voor informatie en vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij lichten de diverse mogelijkheden graag toe in een persoonlijk gesprek.

 

Op Streek

Van 2011 tot medio 2016 verzorgde Vocal Music de muzieksamenstelling, presentatie, (eind)redactie en productie van het streektaalmuziekprogramma Op Streek op Radio Drenthe. Op Streek werd wekelijks uitgezonden op zondagmiddag tussen 15.00-17.00 uur.
 

 

Het Leukste Dorp van Drenthe

Vocal Music werkt mee aan het nieuwe TV-programma van RTV Drenthe: Het Leukste Dorp Van Drenthe. Nadat de finalisten gekozen zijn, zullen zij een lied maken ter promotie van hun dorp. Daarbij begeleidt Vocal Music hen door middel van workshops en de nodige tips en trucs op gebied van het schrijven van liedteksten en compositie.


 


Vocal Music werkt(e) reeds samen met diverse omroepen als RTV Drenthe, NCRV, RTV Oost, RTV Emmen en anderen.
 

Meer weten? Neem contact met ons op
Vocal music

+31(0)591 674148

Vocal Music nieuws

Demi Wolters toegelaten op Noorderpoort

Na twee auditierondes, veel spanning en nagelbijten is vandaag bekend geworden dat zangleerling Demi Wolters is toegelaten tot haar vervolgopleiding aan het Noorderpoort College in Groningen.
30 april 2019

Leerlingenconcert 2019

Het Vocal Music Leerlingenconcert 2019 vindt plaats op 6 juli 2019 in Sociaal Cultureel Centrum 't Schienvat te Erica
14 april 2019

Drentse Talentprijs Cultuur naar Anne-Will Lufting

Gisteravond (08-04-2019) werd de Drentse Talentprijs Cultuur uitgereikt. Oud-leerling Willemijn Maandag was één van de genomineerden. De eervolle prijs ging naar beeldend kunstenares Anne-Will Lufting.
09 april 2019

Vocal Music op Twitter

Volg ons op:
facebooktwitter