Vocal music

Media producties

U wilt graag adverteren op radio of televisie?
Vocal Music ontwerpt in samenwerking met u en uw bedrijf een commercial die precies zegt wat u wilt vertellen. In overleg wordt gezorgd voor een pakkende tekst of een slogan begeleid met de juiste muziek en beelden. Ook verzorgen wij de oplevering aan de diverse media en omroepen naar uw keuze.

Voor informatie en vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij lichten de diverse mogelijkheden graag toe in een persoonlijk gesprek.

 

Op Streek

Van 2011 tot medio 2016 verzorgde Vocal Music de muzieksamenstelling, presentatie, (eind)redactie en productie van het streektaalmuziekprogramma Op Streek op Radio Drenthe. Op Streek werd wekelijks uitgezonden op zondagmiddag tussen 15.00-17.00 uur.
 

 

Het Leukste Dorp van Drenthe

Vocal Music werkt mee aan het nieuwe TV-programma van RTV Drenthe: Het Leukste Dorp Van Drenthe. Nadat de finalisten gekozen zijn, zullen zij een lied maken ter promotie van hun dorp. Daarbij begeleidt Vocal Music hen door middel van workshops en de nodige tips en trucs op gebied van het schrijven van liedteksten en compositie.


 


Vocal Music werkt(e) reeds samen met diverse omroepen als RTV Drenthe, NCRV, RTV Oost, RTV Emmen en anderen.
 

Meer weten? Neem contact met ons op
Vocal music

+31(0)591 674148

Vocal Music nieuws

Jorieke Buirs aangenomen in Enschede!

Fantastisch nieuws voor Jorieke! Ze is aangenomen op de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Enschede. Jorieke begint daar na de zomer aan haar studie Muziektherapie aan het conservatorium.
02 juli 2019

Isa Zwart aangenomen op ArtEZ!

Mooi nieuws voor Isa! Ze is toegelaten toegelaten op het ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Isa zal daar de opleiding Muziektheater gaan volgen. Geweldig dat Isa deze volgende stap gaat zetten in haar -toch al succesvolle- muziekcarrière!
29 juni 2019

Anna Westerling toegelaten op Landstede!

Na een spannende auditie en wachten op de uitslag is het hoge woord er uit: Anna Westerling is toegelaten op Landstede in Zwolle. Anna zal daar de opleiding Musicalperformer gaan volgen.
03 juni 2019

Vocal Music op Twitter

Volg ons op:
facebooktwitter