Vocal music

Hedwig

Hedwig is een nieuwe naam in de Drentse muziekwereld. Sinds haar deelname aan de finale van het Drèents Liedtiesfestival (een provinciaal streektaal-songfestival in Drenthe) eind mei 2012, gonst haar naam nog na in de provincie. Indruk maakte zij met het nummer ‘Alles um mij stil’ tijdens de live TV-uitzending op RTV Drenthe.
‘Alles um mij stil’ werd korte tijd na de finale opnieuw opgenomen en kwam uit op ons label VocalMusic.

Hedwig zingt al haar hele leven in koren en diverse  bands. De eerste stappen op weg naar een serieuze zangcarrière zette zij in 2004. In dat jaar deed zij mee aan de talentenshow Idols, waar zij het tot de laatste 27 finalekandidaten bracht. Later, in 2008, deelde zij al eens het podium met musicalster Tony Neef, waarmee zij een duet zong in een theaterproductie.
Tegenwoordig is Hedwig werkzaam als entertainer/zangeres/danseres op diverse recreatieparken.

Hedwig heeft inmiddels drie singles uitgebracht.

Indien u geïnteresseerd bent in een interview en/of een promotie-optreden van Hedwig kunt u contact met ons opnemen.
 


 Meer foto's van Hedwig vindt u hier

 Volg Hedwig via:

 

Meer weten? Neem contact met ons op
Vocal music

+31(0)591 674148

Vocal Music nieuws

Jorieke Buirs aangenomen in Enschede!

Fantastisch nieuws voor Jorieke! Ze is aangenomen op de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Enschede. Jorieke begint daar na de zomer aan haar studie Muziektherapie aan het conservatorium.
02 juli 2019

Isa Zwart aangenomen op ArtEZ!

Mooi nieuws voor Isa! Ze is toegelaten toegelaten op het ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Isa zal daar de opleiding Muziektheater gaan volgen. Geweldig dat Isa deze volgende stap gaat zetten in haar -toch al succesvolle- muziekcarrière!
29 juni 2019

Anna Westerling toegelaten op Landstede!

Na een spannende auditie en wachten op de uitslag is het hoge woord er uit: Anna Westerling is toegelaten op Landstede in Zwolle. Anna zal daar de opleiding Musicalperformer gaan volgen.
03 juni 2019

Vocal Music op Twitter

Volg ons op:
facebooktwitter