Vocal music

Evenementen

Vocal Music organiseert evenementen; zelfstandig of in samenwerking met andere partijen. U kunt hier denken aan bedrijfsfeesten en privé-feesten, maar ook aan festivals, concerten en media-evenementen.

Als u op zoek bent naar deskundig advies over de organisatorische of artistieke invulling van uw evenement kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier onder Contact.

 

Vocal Music is sinds 2009 initiatiefnemer en projectleider van het internationale streektaalfestival !REUR!
Ook organiseerde, coördineerde en produceerde Vocal Music i.o.v. het Huus van de Taol en in samenwerking met RTV Drenthe het Drèents Liedtiesfestival 2014, 2015 en 2016. Sinds de editie van 2017 wordt het Drèents Liedtiesfestival i.o.v. Stichting REUR georganiseerd.
 

    Streektaalfestival !REUR!     Drèents Liedtiesfestival (DLF)


                           

    


 

 

 

Meer weten? Neem contact met ons op
Vocal music

+31(0)591 674148

Vocal Music nieuws

Jorieke Buirs aangenomen in Enschede!

Fantastisch nieuws voor Jorieke! Ze is aangenomen op de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Enschede. Jorieke begint daar na de zomer aan haar studie Muziektherapie aan het conservatorium.
02 juli 2019

Isa Zwart aangenomen op ArtEZ!

Mooi nieuws voor Isa! Ze is toegelaten toegelaten op het ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Isa zal daar de opleiding Muziektheater gaan volgen. Geweldig dat Isa deze volgende stap gaat zetten in haar -toch al succesvolle- muziekcarrière!
29 juni 2019

Anna Westerling toegelaten op Landstede!

Na een spannende auditie en wachten op de uitslag is het hoge woord er uit: Anna Westerling is toegelaten op Landstede in Zwolle. Anna zal daar de opleiding Musicalperformer gaan volgen.
03 juni 2019

Vocal Music op Twitter

Volg ons op:
facebooktwitter