Vocal music

Artiestenbemiddeling

Door de jaren heen heeft Vocal Music een groot netwerk opgebouwd binnen de artiesten- en entertainmentwereld. Wij kunnen u dan ook door middel van deskundig advies helpen om tot een goede keuze te komen als het gaat om de invulling van uw feest, gelegenheid of evenement. Wij beheren echter niet exclusief hun agenda, zodat u altijd wordt voorzien van een onafhankelijk advies. Ook de zakelijke afwikkeling en bemiddeling, de contacten en contracten, verzorgen wij voor u.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, bands en acts verwijzen wij u naar Evenementen
Wij voorzien u  graag van advies!  


Artiestenmanagement

Voor de onstaande artiesten, acts of bands voeren wij het exclusieve management.


 

Suzanne & Linda Kannegieter


 

Hedwig

 

Bert Kamping

 

Once upon a musical

 

Meer weten? Neem contact met ons op
Vocal music

+31(0)591 674148

Vocal Music nieuws

Jorieke Buirs aangenomen in Enschede!

Fantastisch nieuws voor Jorieke! Ze is aangenomen op de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Enschede. Jorieke begint daar na de zomer aan haar studie Muziektherapie aan het conservatorium.
02 juli 2019

Isa Zwart aangenomen op ArtEZ!

Mooi nieuws voor Isa! Ze is toegelaten toegelaten op het ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Isa zal daar de opleiding Muziektheater gaan volgen. Geweldig dat Isa deze volgende stap gaat zetten in haar -toch al succesvolle- muziekcarrière!
29 juni 2019

Anna Westerling toegelaten op Landstede!

Na een spannende auditie en wachten op de uitslag is het hoge woord er uit: Anna Westerling is toegelaten op Landstede in Zwolle. Anna zal daar de opleiding Musicalperformer gaan volgen.
03 juni 2019

Vocal Music op Twitter

Volg ons op:
facebooktwitter