Vocal music

Nieuws

'Was getekend, Annie M.G. Schmidt' met Willemien Dijkstra in de prijzen!
Wat een prachtige avond voor Willemien Dijkstra!! De voorsteling 'Was getekend, Annie M.G. Schmidt' waarin zij speelde won maar liefst VIER prijzen bij de Musical Awards 2018!!
Lees meer...
Rianne Peterson in 'De Kleine Zeemeermin'
Aanstaande zondag gaat na een periode van repetities de voorstelling 'De Kleine Zeemeermin' van Theater Terra in première met niemand minder dan Rianne Peterson!
Lees meer...
Uithangbord!
Een nieuw kalenderjaar! En vanaf nu zijn we ook wat zichtbaarder en makkelijker te vinden. Sinds dit weekend hebben we letterlijk een uithangbord!
Lees meer...
Première 'Mozart' met Annemarijn en Lillian Maandag
Vandaag is de dag waarnaar lang uitgekeken werd door Annemarijn en Lillian Maandag. De voorstelling 'Mozart', waarin zij beiden spelen gaat vandaag in première.
Lees meer...
Persvoorstelling 'Mozart' met Lillian en Annemarijn Maandag
Gisteren was de persvoorstelling van 'Mozart' in de Spiegelzaal van het 'Paleis op de Meir' in Antwerpen. De oud-leerlingen en zussen Annemarijn Maandag en Lillian Maandag spelen in deze voorstelling die vanaf 10 december 2017 te zien zal zijn in Antwerpen!
Lees meer...
Première 'My Fair Lady' met Willemijn Maandag!
Vanavond gaat de voorstelling 'My Fair Lady' met oud-leerling Willemijn Maandag in première!
Lees meer...
Annemarijn en Lillian in 'Mozart'
Oud-leerlingen en zusjes Annemarijn Maandag en Lillian Maandag zullen allebei gaan spelen in de musical 'Mozart' die vanaf 10 december 2017 te zien zal zijn ...in Antwerpen!
Lees meer...
Willemien Dijkstra in 'Was getekend, Annie M.G. Schmidt'
Het nieuwe theaterseizoen is weer begonnen! Fantastisch om te zien dat oud-leerlingen weer de theaters van Nederland (en daarbuiten) langs gaan in verschillende voorstellingen. Zo zal Willemien Dijkstra te zien zijn in de voorstelling 'Was getekend, Annie M.G. Schmidt'!
Lees meer...
Nieuwe single Erik van Klinken!
Prachtig om te zien dat zangers en zangeressen uit 'onze' zangpraktijk het zo geweldig doen! Erik van Klinken heeft namelijk een nieuwe single uit: 'Net als toen'
Lees meer...
Willemijn Maandag in 'My Fair Lady' (2)
Het nieuwe theaterseizoen staat weer op punt van beginnen! Fantastisch om te zien dat oud-leerlingen weer de theaters van Nederland (en daarbuiten) langs gaan in verschillende voorstellingen.
Lees meer...
Vorige  1, 2, 3, 4 ... 16, 17, 18  Volgende

Meer weten? Neem contact met ons op
Vocal music

+31(0)591 674148

Vocal Music nieuws

Leerlingenconcert 2019

Het Vocal Music Leerlingenconcert 2019 vindt plaats op 6 juli 2019 in Sociaal Cultureel Centrum 't Schienvat te Erica
14 april 2019

Drentse Talentprijs Cultuur naar Anne-Will Lufting

Gisteravond (08-04-2019) werd de Drentse Talentprijs Cultuur uitgereikt. Oud-leerling Willemijn Maandag was één van de genomineerden. De eervolle prijs ging naar beeldend kunstenares Anne-Will Lufting.
09 april 2019

Rosa da Silva in de prijzen!

Gisteravond (08-04-2019) heeft Rosa da Silva de AKF Sonneveldprijs gewonnen. Rosa ontving zowel de jury- als de publieksprijs
09 april 2019

Vocal Music op Twitter

Volg ons op:
facebooktwitter