Vocal music

Nieuws

Interview Rianne Peterson in het AD!
Heel stoer! Rianne staat met een interview in het Algemeen Dagblad
Lees meer...
Melissa Meewisse in Atlas Theater!
Mooi nieuws voor oud-leerling Melissa! Op de 10e maart zal ze als gastsolist optreden in het ATLAS Theater in Emmen in de voorstelling van de enige echte Erwin Nyhoff!!
Lees meer...
Willemien Dijkstra genomineerd voor Drentse Talent Cultuurprijs!
Willemien Dijkstra is genomineerd voor de Drentse Talentprijs Cultuur! Naast Willemien zijn Isa Zwart en Maurice Mulderij genomineerd. Zij maken kans op de titel, een geldbedrag van 2.500 euro en een kunstwerk van Els Mondt.
Lees meer...
Gerrit, Erik en Erwin in het Dagblad van het Noorden
Een fraai artikel vandaag in het Dagblad van het Noorden over de drie zangers Gerrit Denekamp, Erik van Klinken en Erwin Weitering.
Lees meer...
'Was getekend, Annie M.G. Schmidt' met Willemien Dijkstra in de prijzen!
Wat een prachtige avond voor Willemien Dijkstra!! De voorsteling 'Was getekend, Annie M.G. Schmidt' waarin zij speelde won maar liefst VIER prijzen bij de Musical Awards 2018!!
Lees meer...
Rianne Peterson in 'De Kleine Zeemeermin'
Aanstaande zondag gaat na een periode van repetities de voorstelling 'De Kleine Zeemeermin' van Theater Terra in première met niemand minder dan Rianne Peterson!
Lees meer...
Uithangbord!
Een nieuw kalenderjaar! En vanaf nu zijn we ook wat zichtbaarder en makkelijker te vinden. Sinds dit weekend hebben we letterlijk een uithangbord!
Lees meer...
Première 'Mozart' met Annemarijn en Lillian Maandag
Vandaag is de dag waarnaar lang uitgekeken werd door Annemarijn en Lillian Maandag. De voorstelling 'Mozart', waarin zij beiden spelen gaat vandaag in première.
Lees meer...
Persvoorstelling 'Mozart' met Lillian en Annemarijn Maandag
Gisteren was de persvoorstelling van 'Mozart' in de Spiegelzaal van het 'Paleis op de Meir' in Antwerpen. De oud-leerlingen en zussen Annemarijn Maandag en Lillian Maandag spelen in deze voorstelling die vanaf 10 december 2017 te zien zal zijn in Antwerpen!
Lees meer...
Première 'My Fair Lady' met Willemijn Maandag!
Vanavond gaat de voorstelling 'My Fair Lady' met oud-leerling Willemijn Maandag in première!
Lees meer...
Vorige  1, 2, 3, 4 ... 16, 17, 18  Volgende

Meer weten? Neem contact met ons op
Vocal music

+31(0)591 674148

Vocal Music nieuws

Jorieke Buirs aangenomen in Enschede!

Fantastisch nieuws voor Jorieke! Ze is aangenomen op de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Enschede. Jorieke begint daar na de zomer aan haar studie Muziektherapie aan het conservatorium.
02 juli 2019

Isa Zwart aangenomen op ArtEZ!

Mooi nieuws voor Isa! Ze is toegelaten toegelaten op het ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Isa zal daar de opleiding Muziektheater gaan volgen. Geweldig dat Isa deze volgende stap gaat zetten in haar -toch al succesvolle- muziekcarrière!
29 juni 2019

Anna Westerling toegelaten op Landstede!

Na een spannende auditie en wachten op de uitslag is het hoge woord er uit: Anna Westerling is toegelaten op Landstede in Zwolle. Anna zal daar de opleiding Musicalperformer gaan volgen.
03 juni 2019

Vocal Music op Twitter

Volg ons op:
facebooktwitter