Vocal music

Nieuws

Xander ronde verder in The Next Pop Talent!
Oud-leerling Xander Venema is een ronde verder in de TV-talentshow The Next Pop Talent!
Lees meer...
Xander in The Next Pop Talent
Oud-leerling Xander Venema gaat er weer helemaal voor!
Lees meer...
Op Streek in de streektaalmaand
Vocal Music maakt in opdracht van RTV Drenthe het streektaalmuziekprogramma 'OpStreek'. In de maand maart zijn wekelijks muzikale gasten in het programma.
Lees meer...
Het leukste dorp van Drenthe
Het nieuwe programma van RTV Drenthe, Het Leukste Dorp Van Drenthe, is deze week van start gegaan. Vocal Music werkt mee aan dit TV-programma.
Lees meer...
Bert Kamping op Omrop Fryslân
Aanstaande dinsdag 19 februari is Bert te gast bij Gurbe Douwstra in het programma Radio Froskepôle op Omrop Fryslân.
Lees meer...
Dinerconcerten gaan van start
Met ingang van februari aanstaande start Herberg De Loohoeve met een unieke combinatie van eten, drinken en cultuur starten onder de naam Dinerconcert . U krijgt een volwaardig 4-gangendiner geserveerd en wordt getrakteerd op een intiem concert van getalenteerde musici uit verschillende disciplines van de klassieke - en de lichte muziek.
Lees meer...
Dinerconcerten Herberg De Loohoeve
De Loohoeve is trots op haar ambachtelijke keuken. Een keuken waar duurzame producten uit de directe omgeving van de pittoresk gelegen herberg worden verwerkt tot een culinaire beleving. Deze smaakbeleving wordt binnenkort vervolmaakt door toevoeging van streekcultuur. Cultuur die, net als de producten, met de grond en de streek verbonden zijn. Met ingang van februari aanstaande zal de unieke combinatie van eten, drinken en cultuur starten onder de naam Dinerconcert .
Lees meer...
Vorige  1, 2, 3 ... 16, 17, 18

Meer weten? Neem contact met ons op
Vocal music

+31(0)591 674148

Vocal Music nieuws

Jorieke Buirs aangenomen in Enschede!

Fantastisch nieuws voor Jorieke! Ze is aangenomen op de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Enschede. Jorieke begint daar na de zomer aan haar studie Muziektherapie aan het conservatorium.
02 juli 2019

Isa Zwart aangenomen op ArtEZ!

Mooi nieuws voor Isa! Ze is toegelaten toegelaten op het ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Isa zal daar de opleiding Muziektheater gaan volgen. Geweldig dat Isa deze volgende stap gaat zetten in haar -toch al succesvolle- muziekcarrière!
29 juni 2019

Anna Westerling toegelaten op Landstede!

Na een spannende auditie en wachten op de uitslag is het hoge woord er uit: Anna Westerling is toegelaten op Landstede in Zwolle. Anna zal daar de opleiding Musicalperformer gaan volgen.
03 juni 2019

Vocal Music op Twitter

Volg ons op:
facebooktwitter