Vocal music

Willemien Dijkstra wint Drentse Talentprijs Cultuur!

10-04-2018

Gisteravond werden de Drentse cultuurprijzen uitgereikt in Theater DNK te Assen. Willemien Dijkstra won de Drentse Talentprijs Cultuur!
Wij zijn bijzonder trots op oud-leerling Willemien met wat ze tot nu toe allemaal heeft bereikt en hopen dat ze -met deze erkenning op zak- verder zal gaan met het realiseren van haar dromen en ambities!

Van harte gefeliciteerd, Willemien!!Momenteel is Willemien nog te zien in de voorstelling 'Was getekend, Annie M.G. Schmidt'.
Meer informatie over deze voorstelling en speeldata vindt u HIER


Media:
RTV Drenthe

Dagblad van het Noorden
 


Willemien Dijkstra

 

« terug
Meer weten? Neem contact met ons op
Vocal music

+31(0)591 674148

Vocal Music nieuws

Jorieke Buirs aangenomen in Enschede!

Fantastisch nieuws voor Jorieke! Ze is aangenomen op de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Enschede. Jorieke begint daar na de zomer aan haar studie Muziektherapie aan het conservatorium.
02 juli 2019

Isa Zwart aangenomen op ArtEZ!

Mooi nieuws voor Isa! Ze is toegelaten toegelaten op het ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Isa zal daar de opleiding Muziektheater gaan volgen. Geweldig dat Isa deze volgende stap gaat zetten in haar -toch al succesvolle- muziekcarrière!
29 juni 2019

Anna Westerling toegelaten op Landstede!

Na een spannende auditie en wachten op de uitslag is het hoge woord er uit: Anna Westerling is toegelaten op Landstede in Zwolle. Anna zal daar de opleiding Musicalperformer gaan volgen.
03 juni 2019

Vocal Music op Twitter

Volg ons op:
facebooktwitter