Vocal music

Willemijn Maandag komend seizioen in 'Evita'

28-03-2018

Willemijn Maandag is komend theaterseizoen te zien in de voorstelling 'Evita' van De Graaf & Cornelissen Entertainment.
'Evita' is de wereldberoemde musical van Tim Rice & Andrew Lloyd Webber die verhaalt over Eva Duarte, een tweederangs actrice die first lady en machtigste vrouw van Argentinië werd. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag.
Een vrouw die door het noodlot op jonge leeftijd stierf.Willemijn is onderdeel van het ensemble, is understudy van de maitresse en tweede 'cover' van de hoofdrol 'Evita'.

Hieronder een filmpje van de bekendmaking van de cast (bron: musicalsites.nl).
Interview met Willemijn vanaf 03:06 minuten:Foto's: Peggy de Haan


Willemijn Maandag
 

Castfoto 'Evita'
 
 
 
 
 
 
 
« terug
Meer weten? Neem contact met ons op
Vocal music

+31(0)591 674148

Vocal Music nieuws

Jorieke Buirs aangenomen in Enschede!

Fantastisch nieuws voor Jorieke! Ze is aangenomen op de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Enschede. Jorieke begint daar na de zomer aan haar studie Muziektherapie aan het conservatorium.
02 juli 2019

Isa Zwart aangenomen op ArtEZ!

Mooi nieuws voor Isa! Ze is toegelaten toegelaten op het ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Isa zal daar de opleiding Muziektheater gaan volgen. Geweldig dat Isa deze volgende stap gaat zetten in haar -toch al succesvolle- muziekcarrière!
29 juni 2019

Anna Westerling toegelaten op Landstede!

Na een spannende auditie en wachten op de uitslag is het hoge woord er uit: Anna Westerling is toegelaten op Landstede in Zwolle. Anna zal daar de opleiding Musicalperformer gaan volgen.
03 juni 2019

Vocal Music op Twitter

Volg ons op:
facebooktwitter