Muziek - Theater - Media producties...
Stockholm Tivoli (partyband)...
Entertainment ...
Evenementen ...
Muziek op maat...

Première 'Mozart' met Annemarijn en Lillian Maandag

10 december 2017

Vandaag is de dag waarnaar lang uitgekeken werd door Annemarijn en Lillian Maandag. De voorstelling 'Mozart', waarin zij beiden spelen gaat vandaag in première.

Vandaag is de dag waarnaar lang uitgekeken werd door Annemarijn en Lillian Maandag. De voorstelling 'Mozart', waarin zij beiden spelen gaat vandaag in première in de Stadsschouwurg in Antwerpen.
 

 

 

 

 

Over de musical:

‘Mozart! – de Musical’ vertelt het levensverhaal van de wereldbekende Oostenrijkse componist Wolfgang Amadeus Mozart (1756 – 1791). W. A. Mozart wordt vaak omschreven als een rock star avant la lettre. Hij leefde intens, kort, was eigenzinnig, anti-establishment en genoot volop van de geneugten des levens. Dit ging lijnrecht in tegen de destijds heersende normen en waarden van de elitaire kringen, waarin hij door zijn uitzonderlijke capaciteiten beland was. Mozart voelde zich als artiest niet meer dan een lakei die ten dienste van de adel stond, gevangen in een keurslijf van verwachtingen. Maar in hem brandde het verlangen naar artistieke en persoonlijke vrijheid, om zijn eigen leven te leiden, te dromen, drinken, kaart te spelen en de liefde te ontdekken.

Meer info en het bestellen van kaarten kan HIER

 

 

< Terug
Meer weten? Neem contact met ons op
+31(0)591 674148